Thermotech MultiLevel

Värme och kyla inbyggd i husets stomme

Vårt system för självreglerande värme och kyla inbyggd i flerbostadshusets stomme. Med Thermotech MultiLevel® bygger vi in långsiktiga fördelar genom hela bostadens livscykel.
VARFÖR VÄLJA MULTILEVEL?

Ett system anpassat för framtidens energisnåla byggnader

Thermotech MultiLevel® är utvecklat med stöd i forskning gjord på Chalmers i början av 2000-talet. Systemet är aktivt självreglerande och en del el ger minst fem delar värme med värmepump. Det ger en miljösmart och modern bostad med hög komfort, där energianvändningen ligger i nivå med passivhusen. Thermotech har en gedigen erfarenhet och kunskap om byggtekniken samt hur den ska projekteras. Vi hade vårt första projekt redan 2010 och har idag ett stort antal referensprojekt att visa.

UNDERHÅLL

Ett system gjort för att hålla länge och minimera löpande underhåll.

DRIFT

Självreglerande värmesystem som ger optimal drift. Minst fem gånger
så energieffektivt som radiatorsystem.

INVESTERING

Knappt några merkostnader jämfört med radiatorsystem – men bidrar stort till energibesparingar

VILL DU VETA MER?
VILL DU VETA MER?

Kontakta Lasse

Lasse är en våra experter på MultiLevel. Kontakta honom direkt för att få veta mer.

Lars Thunström
VÅRT ERBJUDANDE
VÅRT ERBJUDANDE

Vi förenklar våra kunders vardag

Thermotech utvecklar, tillverkar och projekterar kompletta kundanpassade värme- och rörsystem. Vi säljer och levererar våra skräddarsydda systemlösningar direkt till professionella kunder (B2B) utan mellanhänder.

 

Vi förenklar kundens vardag genom att göra det enkelt att beställa och installera våra produkter och vi stödjer med relevanta tjänster. Genom en nära kontakt med kunden i vardagen kan vi förstå både uttalade och outtalade behov samtidigt som vi ger personlig och kunnig service.

Se referenser