Sortiment för stammar och stråk i flerbostadshus

Vi har ett stort sortiment av rör, montagesystem, kopplingar och ventiler för smidig installation av stammar och stråk i tak, golv och på väggar. Vi levererar smidiga och skräddarsydda helhetslösningar direkt ut på byggplatsen.
Thermotech stam & stråk

Helhetslösningar för värme, vatten och stammar direkt till byggplatsen

Skräddarsydda direktleveranser spar tid och du slipper hämta och lagra material. Våra AluComposite-rör med tillhörande kopplingssystem ger ett smidigt och pålitligt system som kan användas i såväl tappvatten- som värme- och kylsystem. De raka längder har ett tjockare aluminiumskikt för att rören skall vara styvare och minimera riskera för att de ska bli böjda. Vi har alla nödvändiga montagedetaljer, injusterings- och kulventiler samt differenstrycksventiler och VVC-ventiler. Vi kan även erbjuda brandtätningar.

LEVERANS

Skräddarsydda direktleveranser till byggplats spar tid och pengar

KVALITET

AluComposite-rör med tjockare aluminiumskikt ger en snyggare installation

FUNKTION

Komplett system för både värme, vatten och stammar.

NÄR DU BEHÖVER HJÄLP

Våra Thermotech Center

Kontakta ditt närmaste Thermotech Center om du har frågor om golvvärme, vill beställa eller behöver support.

VÅRT ERBJUDANDE
VÅRT ERBJUDANDE

Vi förenklar våra kunders vardag

Thermotech utvecklar, tillverkar och projekterar kompletta kundanpassade värme- och rörsystem. Vi säljer och levererar våra skräddarsydda systemlösningar direkt till professionella kunder (B2B) utan mellanhänder.

 

Vi förenklar kundens vardag genom att göra det enkelt att beställa och installera våra produkter och vi stödjer med relevanta tjänster. Genom en nära kontakt med kunden i vardagen kan vi förstå både uttalade och outtalade behov samtidigt som vi ger personlig och kunnig service.

Se referenser