Med omtanke och engagemang

Vi tror på en platt organisation fylld med omtanke och respekt för varandras olikheter. Vi sätter alla stolthet i att ha en god och nära relation med våra kunder och delar visionen ”att förenkla våra kunders vardag”.
VÅRT ERBJUDANDE
VÅRT ERBJUDANDE

Vi förenklar våra kunders vardag

Thermotech utvecklar, tillverkar och projekterar kompletta kundanpassade värme- och rörsystem. Vi säljer och levererar våra skräddarsydda systemlösningar direkt till professionella kunder (B2B) utan mellanhänder.

 

Vi förenklar kundens vardag genom att göra det enkelt att beställa och installera våra produkter och vi stödjer med relevanta tjänster. Genom en nära kontakt med kunden i vardagen kan vi förstå både uttalade och outtalade behov samtidigt som vi ger personlig och kunnig service.

Se referenser
thermotech

Vi levererar helhetslösningar

Vi utvecklar och tillverkar helhetslösningar för värmesystem och vattendistribution till såväl villor som flerbostadshus.

Våra produkter
LEDIGA TJÄNSTER
LEDIGA TJÄNSTER

Vill du bli en Thermotechare?

Vi tror på att hållbar framgång skapas av engagerade medarbetare som har frihet under ansvar och som uppskattar samarbete, delaktighet och tydliga krav. Om du delar synsättet och känner att du har det som krävs är du välkommen att söka någon av våra lediga tjänster.

 


När vi har lediga tjänster ute presenteras de här.

Lediga tjänster