THERMOTECH PREFAB

Vi är riktigt vassa på kundanpassad Prefab!

Thermotech Prefab är våra färdigmonterade golvvärme-, tappvatten- och radiatorskåp för olika behov. Vi har ett stort antal färdiga grundmodeller av våra skåp, men levererar ännu mer av objektsanpassade speciallösningar. Med beredning, montering och tillverkning i samma fabrik kan vi kostnadseffektivt och med kort ledtid prefabricera kundanpassade lösningar i både små och stora serier.
Varför välja Prefab?

Välj Thermotech Prefab - spar tid och pengar

Våra kunniga projektörer hjälper till med den bästa helhetslösningen redan från början. Vi ritar och projekterar så att du får ett tryggt och väl fungerande system som är enkelt att installera. När vi gör monteringsarbetet i vår fabrik blir VVS-arbetet på byggplatsen effektivare och installationstiden betydligt kortare. Vi levererar de färdigmonterade produkterna i tydligt uppmärkta kollin direkt till byggplatsen när du behöver dem. Du slipper hämta och lagra produkterna själv eller leta bland lösa delar på bygget.

INSTALLATION

Med färdigmonterade produkter blir det enkelt och effektivt att installera

LEVERANS

Vi levererar tydligt uppmärkta kollin direkt till byggplats

FUNKTION

Vi skräddarsyr en trygg och väl fungerande helhetslösning

 

NÄR DU BEHÖVER HJÄLP

Våra Thermotech Center

Kontakta ditt närmaste Thermotech Center om du har frågor om golvvärme, vill beställa eller behöver support.

VÅRT ERBJUDANDE
VÅRT ERBJUDANDE

Vi förenklar våra kunders vardag

Thermotech utvecklar, tillverkar och projekterar kompletta kundanpassade värme- och rörsystem. Vi säljer och levererar våra skräddarsydda systemlösningar direkt till professionella kunder (B2B) utan mellanhänder.

 

Vi förenklar kundens vardag genom att göra det enkelt att beställa och installera våra produkter och vi stödjer med relevanta tjänster. Genom en nära kontakt med kunden i vardagen kan vi förstå både uttalade och outtalade behov samtidigt som vi ger personlig och kunnig service.

Se referenser