Stam & Stråk

 

Sortiment för stammar och stråk i flerbostadshus
Thermotech har ett stort sortiment av rör, montagesystem, kopplingar och ventiler för smidig installation av stammar och stråk i tak, golv och på väggar. Du kan få smidiga och skräddarsydda helhetslösningar för både värme, vatten och stammar med kompletta leveranser direkt ut på byggplatsen. Du slipper ödsla tid på att hämta eller lagra material och vi hjälper dig gärna med att projektera och mängda vid behov.

AluComposite-rören med tillhörande kopplingssystem ger ett smidigt och pålitligt system för användning i såväl tappvatten- som värme- och kylsystem. Rören finns att få både med skyddsrör, skyddsrör och isolering eller enbart isolerade. Våra AluComposite-rör i raka längder har ett tjockare aluminiumskikt för att rören skall vara styvare och minimera riskera för att de ska bli böjda.

Vi har alla nödvändiga montagedetaljer, injusterings- och kulventiler och även differenstrycksventiler och VVC-ventiler. Vi kan även erbjuda brandtätningar.

 

stam och stråk Thermotech

 

 

SE PRODUKTER

 

stam, stråk, alucomposite, montagesystem, ventiler

”I detta projekt arbetar vi med stam & stråk för första gången och AluComposite-rören är överlägset smidiga och flexibla”

 

Johan Wahlgren, Wahlgren Rör AB

 

”Thermotech ger extremt bra service och är lätta att jobba med. Produkterna – i detta fall golvvärme och tappvatten inklusive rörsystem – håller hög kvalitet och är smidiga att installera”

 

Johan Wahlgren, Wahlgren Rör AB

 

 

 

 

Kontaktinformation för