Rörsystem (MultiSystem™)

 

System för tappvatten och radiatoranslutningar
Med vårt MultiSystem™ får du ett säkert system för tappvatten och radiatoranslutningar som är testat och godkänt enligt branschens hårdaste regler.

Vi vill förenkla din vardag och hjälper gärna till att projektera vid behov. Om du vill så packar och märker vi upp din leverans i färdiga mängder för varje del i större projekt. Sedan levererar vi det direkt till byggplats eller dit du vill ha det, när du vill ha det. Du slipper ödsla tid på att hämta eller lagra material.

Thermotechs unika snabbtätning
Våra smidiga syrediffusionstäta PE-RT-rör kan användas till både tappvatten och radiator-, golvvärme- och kylsystem. Komponenterna i vårt flexibla sortiment för tappvattenfördelare har alla en unik skarvteknik för snabbtätning som inte kräver lin eller lim. Produkterna har kopplingar med dubbla o-ringar som är läckagesäkra oavsett i vilken riktning du monterar dem. Alla anslutningar har c/c 50 mm.

För enklast möjliga beställning och installation beställer du färdigmonterat via Thermotech Prefab.

I sortimentet finns också rör, montagesystem, kopplingar och ventiler för installation av stammar och stråk i tak, golv och på väggar.

 

 

 

SE PRODUKTER

rörsystem, MultiSystem, tappvatten, tappvattenskåp, tappvattenfördelare, prefab

”Thermotech är alltid hjälpsamma, levererar snabbt och effektivt och har en stark servicekänsla. Vi är glada att ha dem som partner i Strömma Skärgårdsstad och för Elithus övriga projekt.”

 

Misha Istratov, VD Elithus i Stockholm AB

Kontaktinformation för