Våra System

Thermotech utvecklar, tillverkar och levererar kundanpassade och hållbara värme- och rörsystem.

Det var med vattenburen golvvärme allt började och det är vår expertis. Utöver traditionella små och stora golvvärmeanläggningar så levererar vi allt mer av vårt MultiLevel-system, dvs. värme och kyla via husets stomme. Där är vi marknadsledande i Sverige idag. Vi har också egen tillverkning av kundanpassad markvärme.

Med vårt MultiSystem™ får du ett säkert tappvattensystem som är testat och godkänt enligt branschens hårdaste regler. Här ingår också montagesystem, rör, kopplingar och ventiler för att dra stammar och stråk.

För att få den bästa lösningen och enklaste installationen beställer du både golvvärme-, tappvatten- och radiatorskåp färdigmonterade via vår Prefab.

Se en kort presentation av våra system.

Så här ser vårt erbjudande ut:

Vi gör det enkelt
Vi förenklar kundens vardag genom att göra det enkelt att beställa och installera våra produkter samt stödjer med relevanta tjänster och en hög servicenivå.

Kundanpassade systemlösningar
Vi säljer och projekterar kompletta värme- och rörsystem som skräddarsys utifrån kundens önskemål och behov.

Business to business
Vi säljer till professionella kunder som har nytta av vår kunskap, vår höga service och skräddarsydda lösningar.

Direktförsäljning utan mellanhänder
Vi hoppar över grossistledet för att underlätta för kunderna. Genom en nära kontakt med kunden kan vi ge personlig och kunnig service.

Funktionell och innovativ design
Genom att verka nära kunderna i deras vardag kan vi möta deras uttalade och outtalade behov. Vi ifrågasätter gärna gamla lösningar och vidareutvecklar ständigt vårt erbjudande så att det bättre möter kundens behov.

Miljömässigt hållbara lösningar 
I vårt dagliga arbete bidrar vi till att minska energianvändningen genom en hög kunskap om hur man projekterar och installerar energieffektiva värmesystem.

flytande golv

Kontaktinformation för