Återförsäljare

Att bli återförsäljare
Vi har ett stort antal återförsäljare över hela landet som säljer och installerar vår golvvärme och övriga system. Vi har ingen försäljning via grossist eller direkt till privatperson.

Vi hoppar över grossistledet, både för vår egen skull och kundernas. Vi säljer istället direkt till professionella kunder som har nytta av vår höga service och skräddarsydda lösningar. Vi ser också stora fördelar med att säkerställa kvalitet och funktion genom att dra nytta av rörinstallatörens kompetens, för slutkundens komfort och trygghet.

Med en nära kontakt mellan oss och dig som kund blir det enklare och roligare att ge personlig service och vi kan jobba aktivt med att öka vår kunskap om dina behov. Vi kan också stödja med relevanta tjänster, som kunnig projektering, och en hög servicenivå.

Är du intresserad av att bli återförsäljare av Thermotechs produkter är du välkommen att kontakta det Thermotech Center som finns närmast dig.

 

Är du privatperson och söker en återförsäljare?
Thermotech säljer inte direkt till privatpersoner utan endast via företag, dvs. via en installatörsfirma, kedja eller butik.

Vi erbjuder följande alternativ:

  • Kontakta din lokala rörinstallatör och be dem beställa hos närmaste Thermotech Center. Om de inte redan är återförsäljare av Thermotechs produkter så hjälper vi dig gärna att ta kontakt med dem.
  • Beställ på din närmaste Comfort eller Bad & Värme-butik. Thermotech har rikstäckande avtal med båda dessa kedjor.
  • Beställning av nya ställdon kan även göras hos www.vvsbutiken.nu

Har du ingen lämplig installatör så kontakta oss på info@thermotech.se så hjälper vi dig gärna med förslag på en lämplig återförsäljare nära dig.

Felsökning golvvärme
En manual vi hoppas ska vara till hjälp vid felsökning när golvvärmesystemet, helt eller delvis, inte levererar värme som det ska. Om du är bostadsägare och inte själv kan eller vill felsöka så rekommenderar vi att du kontaktar det företag som installerat din anläggning. De kan då komma ut och felsöka på plats.

Felsökningsmanual_ThermoSystem golvvärme

Se film på hur du felsöker och byter ställdon

 

Återförsäljare Thermtoech

John & Mattias, Lindesbergs VVS/El AB

Kontaktinformation för