Välkommen!

 

Vad roligt att du är intresserad av Thermotech och våra produkter och tjänster.

 

Förutsättningar för ditt projekt
Innan du påbörjar ett projekt med att installera golvvärme är det viktigt att du kollar upp dina förutsättningar och väljer rätt förläggningssätt.

Vi har samlat våra svar på frågor om vattenburen golvvärme, till exempel vanliga användningsområden och vilket förläggningssätt som är lämpligt vid olika förutsättningar.

Det finns också ett antal punkter som är viktiga att tänka på före, under och efter en golvvärmeinstallation. Här kan du läsa mer.

För att utforma ett golvvärmesystem som passar just dig är det viktigt att veta förutsättningarna. Kontakta en rörinstallatör (se nedan) och be dem om ett förslag. Vi hjälper sedan installatören att ta fram den bästa lösningen för just dig. För att kunna göra det behöver installatören och vi veta ett antal saker om din bostad och ditt kommande projekt.

 

Var kan jag köpa Thermotechs produkter?
Vi har ett stort antal återförsäljare över hela landet som säljer och installerar vår golvvärme och övriga system. Thermotech säljer inte direkt till privatpersoner utan endast via företag, dvs. via en installatörsfirma, kedja eller butik.

Vi erbjuder följande alternativ:

  • Kontakta den rörinstallatör du brukar anlita eller din lokala rörinstallatör och be dem beställa hos närmaste Thermotech Center. Om de inte redan är återförsäljare av Thermotechs produkter så hjälper vi dig gärna att ta kontakt med dem.
  • Beställ på din närmaste Comfort eller Bad & Värme-butik. Thermotech har rikstäckande avtal med båda dessa kedjor.
  • Beställning av nya ställdon kan även göras hos www.vvsbutiken.nu

Har du ingen lämplig installatör så kontakta oss på info@thermotech.se så hjälper vi dig gärna med förslag på en lämplig återförsäljare nära dig.

 

Support
Om du har ett Thermotech golvvärmesystem och behöver support kontakta alltid den rörinstallatör som installerat din anläggning i första hand. Om de behöver support i sin tur är de alltid välkomna att kontakta sitt närmaste Thermotech Center med frågor.

Här hittar du information om drift och skötsel av din anläggning.

Manualen nedan hoppas vi kan vara till hjälp vid felsökning när golvvärmesystemet, helt eller delvis, inte levererar värme som det ska. Om du är bostadsägare och inte själv kan eller vill felsöka så rekommenderar vi att du kontaktar det företag som installerat din anläggning. De kan då komma ut och felsöka på plats.

Felsokningsmanual_ThermoSystem-golvvarme

Se film på hur du felsöker och byter ställdon

info@thermotech.se

 

När du kontaktar oss har du några olika val, beroende på ditt ärende;

 

För köp
Kontakta valfri rörinstallatör som gör din beställning hos oss. Vi säljer inte direkt till privatperson.

 

Felsökning
Kontakta valfri rörinstallatör eller se vår felsökningsguide

 

Övriga frågor
Sök på hemsidan eller mejla in till oss på info@thermotech.se

 

Kontaktinformation för