Välkommen!

 

Vad roligt att du är intresserad av Thermotech och våra produkter och tjänster.

 

Förutsättningar för ditt projekt
Innan du påbörjar ett projekt med att installera golvvärme är det viktigt att du kollar upp dina förutsättningar och väljer rätt förläggningssätt.

Vi har samlat våra svar på frågor om vattenburen golvvärme, till exempel vanliga användningsområden och vilket förläggningssätt som är lämpligt vid olika förutsättningar.

Det finns också ett antal punkter som är viktiga att tänka på före, under och efter en golvvärmeinstallation. Här kan du läsa mer.

För att utforma ett golvvärmesystem som passar just dig är det viktigt att veta förutsättningarna. Kontakta en rörinstallatör (se nedan) och be dem om ett förslag. Vi hjälper sedan installatören att ta fram den bästa lösningen för just dig. För att kunna göra det behöver installatören och vi veta ett antal saker om din bostad och ditt kommande projekt.

 

Var kan jag köpa Thermotechs produkter?
Vi har ett stort antal återförsäljare över hela landet som säljer och installerar vår golvvärme och övriga system. Vi säljer inte vår golvvärme eller andra produkter direkt till privatperson, utan endast via professionella installatörer.

Installation av golvvärme kräver kunskap och vi ser stora fördelar med att säkerställa kvalitet och funktion genom att dra nytta av rörinstallatörens kompetens, för bostadsägarens komfort och trygghet.

Börja med att ta kontakt med den rörinstallatör du brukar anlita. Om de inte redan är återförsäljare av Thermotechs produkter så hjälper vi dig gärna att ta kontakt med dem. Har du ingen lämplig installatör så kontakta oss på info@thermotech.se så hjälper vi dig gärna med förslag på lämplig återförsäljare nära dig.

Thermotech har även avtal med följande rikstäckande installatörskedjor:

 

Support
Om du har ett Thermotech golvvärmesystem och behöver support kontakta alltid den rörinstallatör som installerat din anläggning i första hand. Om de behöver support i sin tur är de alltid välkomna att kontakta sitt närmaste Thermotech Center med frågor.

Här hittar du information om drift och skötsel av din anläggning.

Växel 0620-68 33 30

info@thermotech.se

Öppettider

Måndag till fredag
08:00 – 16:00

Dag före helgdag
08:00 – 13:00

 

Kontaktinformation för