Lediga tjänster

Vi tror på att hållbar framgång skapas av engagerade medarbetare som har frihet under ansvar och som uppskattar samarbete, delaktighet och tydliga krav. Om du delar synsättet och känner att du har det som krävs är du välkommen att söka någon av våra lediga tjänster.

När vi har lediga tjänster ute presenteras de här nedan.

thermotech, fabrik, tillverkning, sollefteå

 

LAGERSÄLJARE, THERMOTECH CENTER STOCKHOLM

Thermotech Center Stockholm, lager, butik Thermotech Center Stockholm, lager, butik

 

Vi tror på att hållbar framgång skapas av engagerade medarbetare med frihet under ansvar som uppskattar samarbete, delaktighet och tydliga krav. Om du delar synsättet och känner att du har det som krävs kan vi erbjuda en tjänst som

LAGERSÄLJARE
med placering i Norrtälje

Arbetsuppgifter
I Norrtälje har vi ett säljkontor samt en proffsbutik och lager som servar hämtkunder och närliggande områden.

Nu vill vi stärka vårt team med en serviceinriktad lagersäljare som har vad som krävs för att självständigt axla ansvaret för proffsbutik och lager.  Detta innebär att Du tar emot hämtkunder, ger rådgivning både på system- och komponentnivå för kunderna, sköter in- och utleverans av varor samt beställningarna till butiken och lager och för övrigt samarbetar med säljkontoret.

Retur- och reklamationshantering ingår även i befattningen. Du ska registrera reklamationer, skicka och ta emot reklamationsmaterial, utföra tester av reklamerat material, sköta reklamationshanteringen mot säljare och kund samt kontrollera och hantera returnerat gods.

Egenskaper
Du är en engagerad person som har lätt att se möjligheter, skapa förtroendefulla relationer och du förstår vikten av att identifiera kundens behov och finna den för kunden bästa lösningen. Vidare är du självgående och har förmåga att planera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Utbildning & erfarenhet
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, men utbildning eller erfarenhet av försäljning och kundvård samt VVS är meriterande, likaväl erfarenhet av lager- eller butiksarbete.

Erfarenhet av att arbeta i datoriserad miljö ser vi som naturlig förutsättning. Det är bra om du har erfarenhet av något affärssystem. Du behöver kunna flytande svenska och ha goda kunskaper i engelska såväl i tal som i skrift. Du har körkort för bil och truck.

Ansökan
Skicka in din ansökan med personligt brev och CV till regionsthlm@thermotech.se Märk ansökan ”Norrtälje”.
Frågor gällande tjänsterna hänvisas till regionchef Linn Nehl eller Linus Fröjd, tel 0176-20 75 40.

Sista ansökningsdag 2020-11-27

TT Thermotech Scandinavia AB utvecklar, tillverkar, projekterar, säljer och levererar kompletta kundanpassade värme- och rörsystem. Thermotech grundades i Sollefteå 1996 och där finns huvudlager och produktion än idag. Förutom fabriken i Sollefteå har vi åtta regionkontor i Sverige samt ett dotterbolag i Finland. Förra året omsatte vi 180 MSK. Vår säljorganisation präglas av att vi levererar utan grossister med en hög servicegrad och stor flexibilitet. Rörinstallatörer och husfabrikanter är några av våra kunder. Läs gärna mer om oss här.

 

INFORMATION OM THERMOTECH

Kontaktinformation för