Lediga tjänster

Vi tror på att hållbar framgång skapas av engagerade medarbetare som har frihet under ansvar och som uppskattar samarbete, delaktighet och tydliga krav. Om du delar synsättet och känner att du har det som krävs är du välkommen att söka någon av våra lediga tjänster.

När vi har lediga tjänster ute presenteras de här nedan.

Ansökningar skickas till rekrytering@thermotech.se

Läs Information till arbetssökande på TT Thermotech Scandinavia AB gällande behandling av personuppgifter innan du skickar in din ansökan.

thermotech, fabrik, tillverkning, sollefteå

 

TEKNISK INNESÄLJARE TILL THERMOTECH CENTER ÖREBRO

 

Vi söker en
Teknisk innesäljare till vårt Thermotech Center i Örebro

Som teknisk innesäljare i Thermotech blir du en aktiv del av hela kedjan från support och offert till order och leverans. I dina arbetsuppgifter kommer att ingå bland annat att serva kunden med administration av underlag till ritsupporten, uttag av materialspecifikationer, framtagning av orderunderlag och leveransbevakning. Kundkontakterna sker via telefon, mejl och på plats.

Vi erbjuder
Vi tror på en platt organisation fylld med omtanke och respekt för varandras olikheter. Våra medarbetare och team är självstyrande, och med det menar vi att ansvar, beslut och problemlösning, så långt det är möjligt, ska tas av dig som är närmast berörd och förstår situationen bäst.

Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill att alla medarbetare känner sig respekterade, uppskattade och delaktiga. Oavsett vilken befattning du har är du betydelsefull för att vi ska kunna fortsätta att växa.

Vi erbjuder en trygg anställning i ett kollektivanslutet företag med goda personalförmåner. Du kommer att ingå i ett team med bred kompetens och ha stora möjligheter att vara med och påverka och driva utveckling av regionen.

Egenskaper
Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och motiveras av att ge bra service. Du är engagerad i ditt arbete och har strukturerat arbetssätt som gör att du kan behålla flexibiliteten även vid perioder av högre arbetsbelastning.

Teknisk utbildning, intresse och/eller arbetslivserfarenhet från någon teknisk bransch är en förutsättning för att komma in i dina arbetsuppgifter. Vi lägger en stor vikt på dina personliga egenskaper och din förmåga att upparbeta god kunskap kring våra produkter och tjänster.

Tjänsten förutsätter även en god datorvana, kommunikation både på svenska och engelska samt körkort. Erfarenhet av datorbaserade administrativa program, CAD-program och projektering (ritning och dimensionering) är en fördel.

Ansökan
Thermotech arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Märk din ansökan med ”Teknisk innesäljare Örebro”, bifoga ditt CV och skicka till rekrytering@thermotech.se innan den 20/2.

För frågor angående tjänsten kan du vända dig till Regionchef Peter Björndahl, tel: 019-689 06 02 eller e-post: peter.björndahl@thermotech.se

Ladda ner: Teknisk innesäljare_TTC Örebro_2201

 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Thermotech utvecklar, tillverkar och projekterar kompletta kundanpassade värme- och rörsystem. Vi jobbar med personlig direktförsäljning utan mellanhänder. Vi sätter stolthet i att ha en god och nära relation med våra kunder och delar visionen ”att förenkla våra kunders vardag”. Våra drygt 80 medarbetare finns på vår fabrik i Sollefteå, huvudkontoret i Umeå samt på våra åtta Thermotech Center i Sverige och dotterbolaget i Finland. Vi tror att delaktighet, samarbete, frihet och ansvar ger engagerade medarbetare och att det är nyckeln till hållbar framgång. Delar du vårt synsätt? Välkommen med din ansökan.

INFORMATION OM THERMOTECH

Kontaktinformation för