Lediga tjänster

Vi tror på att hållbar framgång skapas av engagerade medarbetare som har frihet under ansvar och som uppskattar samarbete, delaktighet och tydliga krav. Om du delar synsättet och känner att du har det som krävs är du välkommen att söka någon av våra lediga tjänster.

När vi har lediga tjänster ute presenteras de här nedan.

Ansökningar skickas till rekrytering@thermotech.se

Läs Information till arbetssökande på TT Thermotech Scandinavia AB gällande behandling av personuppgifter innan du skickar in din ansökan.

thermotech, fabrik, tillverkning, sollefteå

 

TEKNISK INNESÄLJARE / PROJEKTÖR TILL VÅRT KAM-TEAM

 

Vi tror att delaktighet, samarbete, frihet och ansvar ger engagerade medarbetare och att det är nyckeln till hållbar framgång. Delar du vårt synsätt? Välkommen med din ansökan.

rekrytering av teknisk innesäljare

Vi söker en
Teknisk innesäljare/projektör till vårt KAM-team med placering i Sundsvall, Växjö eller Malmö

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett kundfokuserat arbete i ett växande och innovativt företag som visar omtanke om såväl medarbetare, kunder som samhälle.

Vi söker dig som trivs med att vara en del av hela kedjan där arbetsuppgifterna är allt från ritning och dimensionering av våra systemlösningar till uttag av materialspecifikationer, framtagning av orderunderlag och leveransbevakning.

Egenskaper
Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och motiveras av att ge bra service. Du är engagerad i ditt arbete och har strukturerat arbetssätt som gör att du kan behålla flexibiliteten även vid en högre arbetsbelastning.


Utbildning och erfarenhet
För att lyckas med ditt arbete hos oss bör du ha teknisk bakgrund och arbetslivserfarenhet från VVS- eller byggbranschen. Har du dessutom erfarenhet av försäljning och kundservice är det en fördel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att upparbeta god kunskap kring våra produkter och tjänster.

Du har god datorvana och behärskar CAD program, talar flytande svenska och god engelska samt har körkort. Erfarenhet av datorbaserade administrativa program är meriterande.


Ansökan
Thermotech arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Märk din ansökan med ”Teknisk innesäljare KAM” och önskad placeringsort och bifoga ditt CV.

För frågor angående tjänsten kan du vända dig till vår Försäljningschef Thomas Gustafsson, telefon 040-671 02 02 eller e-post: thomas.gustafsson@thermotech.se.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

INFORMATION OM THERMOTECH

Kontaktinformation för