Lediga tjänster

Vi tror på att hållbar framgång skapas av engagerade medarbetare som har frihet under ansvar och som uppskattar samarbete, delaktighet och tydliga krav. Om du delar synsättet och känner att du har det som krävs är du välkommen att söka någon av våra lediga tjänster.

När vi har lediga tjänster ute presenteras de här nedan.

thermotech, fabrik, tillverkning, sollefteå

 

UTESÄLJARE, THERMOTECH CENTER STOCKHOLM

Thermotech Center Stockholm, kontor, Norrtälje Thermotech Center Stockholm, kontor, Norrtälje

Thermotech Center Stockholm, lager, butik Thermotech Center Stockholm, lager, butik

 

Vi tror att delaktighet, samarbete, frihet och ansvar ger engagerade medarbetare och att det är nyckeln till hållbar framgång. Delar du vårt synsätt? Välkommen med din ansökan.

 

Vi söker en
Utesäljare som levererar goda resultat genom att bygga lojalitet och relationer.

 

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett utmanande arbete i ett växande och innovativt företag med högt tempo. Du kommer vidareutveckla vår försäljning och service i Stockholm och arbeta nära ditt team på Thermotech Center Stockholm, placerat i Norrtälje.

Vi söker dig som har erfarenhet och motiveras av B2B-försäljning. Du trivs med att vara ute hos kund och har förmågan att planera din egen bearbetning av nya och befintliga kunder i regionen. Med ansvar för allt från offert- och orderhantering till kundsupport och utbildningar är du delaktig i hela kedjan, med stöd från resten av teamet i regionen.

Du kommer att utgå från bostaden men ha kontorsplats på Thermotech Center Stockholm i Norrtälje.

 

Egenskaper
Som person är du utåtriktad och drivs av att bygga affärsmässiga relationer. Du är engagerad i ditt arbete och har ett strukturerat arbetssätt.

 

Utbildning och erfarenhet
För att lyckas med ditt arbete hos oss bör du ha utbildning på gymnasienivå eller högre och erfarenhet av B2B-försäljning. Har du dessutom erfarenhet eller utbildning inom VVS är det en fördel.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att upparbeta kunskap kring våra produkter och tjänster. Du har god datorvana, talar flytande svenska och god engelska samt har körkort.

 

Ansökan
Sista ansökningsdag den 15 april 2021.
Ansökan skickas till thomas.gustafsson@thermotech.se

Har ni frågor eller behöver mer information kring tjänsten så får ni gärna slå en signal till följande personer:
Thomas Gustafsson, Försäljningschef Sverige, 070-109 85 35
Linn Nehl, Regionchef Thermotech Center Stockholm, 0176-20 75 47

 

Thermotech Scandinavia AB är en marknadsledande utvecklare, tillverkare och leverantör av kundanpassade värme- och rörsystem med Norden som huvudmarknad. Vi säljer systemlösningar direkt till professionella kunder som har nytta av vår höga service och våra skräddarsydda lösningar. Våra ca 80 medarbetare finns på vår fabrik i Sollefteå samt på våra åtta Thermotech Center i Sverige och dotterbolaget i Finland.  Vi är en brokig skara människor som alla brinner för kundens bästa. Vi är utspridda över hela landet men delar visionen ”att förenkla våra kunders vardag”. Våra värderingar bygger på engagemang, ansvar och respekt och de utgör grunden i vår strävan mot visionen och en hållbar framgång. Vi omsätter ca 190 MSEK. Läs gärna mer om oss här.

 

INFORMATION OM THERMOTECH

Kontaktinformation för