Arbeta hos oss

En arbetsplats fylld av både frihet och ansvar
Hos Thermotech jobbar du i ett växande och innovativt företag. Vi utvecklar, tillverkar och projekterar kompletta kundanpassade värme- och rörsystem. Våra ca 80 medarbetare finns på vår fabrik i Sollefteå, huvudkontoret i Umeå samt på våra åtta Thermotech Center i Sverige och dotterbolag i Finland.

Vi tror på en platt organisation fylld med omtanke och respekt för varandras olikheter. Våra medarbetare och team är självstyrande, och med det menar vi att ansvar, beslut och problemlösning, så långt det är möjligt, ska tas av dig som är närmast berörd och förstår situationen bäst.

Lyssna på när vår VD Anders Andersson berättar mer om resan mot en självstyrande organisation i podden ”Nästa steg” – ”När man inte längre får peka med hela handen”

Vi bryr oss om våra medarbetare och det är viktigt för oss att alla medarbetare känner sig respekterade, uppskattade och delaktiga. Oavsett vilken befattning du har är du viktig för att vi ska kunna fortsätta att växa.

Thermotech uppförandepolicy

 

Fotograf: Marlene Nilsen

Trygg anställning
Vi ger dig en trygg anställning enligt kollektivavtal med avtalsenliga försäkringar och individuell lönesättning.

Utvecklas och växa på jobbet
Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära sig nytt och utvecklas, till exempel genom utbildning som är relevant för befattningen och företaget. Alla medarbetare får chansen att ta fram en utvecklingsplan och tillsammans med din chef sätter du upp mål för året och framtiden.

Hälsan är viktig
Thermotech vill vara en socialt, fysiskt och psykiskt sund arbetsplats. Vi uppmuntrar till motion och förebyggande hälsovård och som anställd har du möjlighet till regelbunden hälsokontroll och friskvårdsbidrag.

Vi främjar lagandan
Vi är övertygade om att det är viktigt att träffas för att gemenskapen och stoltheten över att vara en del av ett större team ska bestå. Minst en gång per år ser vi till att alla medarbetare får en chans att mötas, dryfta viktiga frågor och ha roligt tillsammans.

[/su_ro

Kontaktinformation för