seo standard

Kontakt

Nyheter

Produktnyhet April 2020 - Fräsmall för träsystem

​Thermotechs fräsmall används när man vill göra vändningar för golvvärmerör i träsystem med hjälp av överhandsfräs. Man får smidigt rätt c/c-mått på vändningen genom att stödskenan placeras och låses fast vid önskat mått. Mallen kan ställas in för vändningar med olika CC-mått.

Produktnyhet Mars 2020 - Gruppfördelare 1"

Thermotechs gruppfördelare 1” ingår i sortimentet för stora anläggningar och används för att fördela flödet till parallellkopplade golvvärmefördelare. Den uppgraderade gruppfördelaren har utgångar med c/c-mått 100 mm och passar direkt mot Thermotechs golvvärmefördelare och shunt TMix® M. Den är också anpassad för 95 mm väggregel.

Produktnyheter Nordbygg 2020

På Nordbygg kommer vi visa vår nya golvvärmesortiment med fördelare, skåp och shuntar som lanserats under hösten och vintern. Vi säljer i dagsläget majoriteten av både golvvärme- och rörsystem färdigmonterat i skåp - så fokus blir att visa vår flexibla prefab. Vi kommer även visa nyheter som 1" gruppfördelare, värmeväxlarpaket i skåp och ventiler med eget brand. Välkommen till monter A15:20!

Produktnyhet Februari 2020 - Kulventil med högt handtag

För enkelhetens skull är ​Thermotechs nya blå kulventiler anpassade för användning i både tappvatten, värme- och kylsystem. Kulventilen med högt handtag är främst avsedd för installationer där rörledningarna ska isoleras. Den är konstruerad i ett stycke och finns med på 4MS-listan över godkända legeringar för tappvattenanvändning.

Produktnyhet December 2019 - Industrifördelare

Thermotechs industrifördelare är en fördelare utan integrerade termostatventiler. Det är en kostnadseffektiv lösning för öppna ytor med en temperaturzon och som kan styras av endast en termostat. Industrifördelaren har nu uppgraderats lika som Thermotechs golvvärmefördelare. Den är mer kompakt än föregångaren, ryms i 95 mm väggkonstruktion och är anpassad till c/c 50 mm.

Produktnyhet November 2019 - Integral

​Thermotech Integral är en shunt med integrerad fördelare lämplig för ytor upp till 200 kvm. Den uppgraderade Integralen nu upp till 12 slingor. Shunten har en helt ny konstruktion med vinklad unionskoppling för pumpen vilket gör den anpassad för 95 mm väggkonstruktion. Det gör också Integralen ännu mer kompakt och den ryms nu i samma skåpbredd som golvvärmefördelaren med samma antal slingor.

Produktnyhet November 2019 - Shunt TMix® M

Shunt TMix® M har en ny smart konstruktion som ger en mycket kompakt installation. Den vinklade unionskopplingen för pumpen gör den anpassad för 95 mm väggkonstruktion. Den är, liksom hela det nya golvvärmesortimentet, anpassad till c/c 50 mm, vilket ger en utökad kompatibilitet. Dessutom kan en komplett installation utföras smidigt och säkert helt utan linade eller limmade anslutningar.

Produktnyhet Oktober 2019 - Golvvärmeskåp

Thermotechs nya golvvärmeskåp är anpassat till 95 mm väggkonstruktion. Det är tillverkat i vitlackerad plåt med en robust och stabil konstruktion. Det används till våra nya fördelare, gruppfördelare, shuntar och Integraler samt dess reglering.

Produktnyhet Oktober 2019 - Golvvärmefördelare

Nu lanserar Thermotech en uppgraderad golvvärmefördelare för 95 mm väggkonstruktion och anpassad till c/c 50 mm. Den ger en kompakt och smidig installation och är en del i det nya golvvärmesortimentet av fördelare, skåp och shuntar.

Produktnyhet Oktober 2019 - Nytt golvvärmesortiment

Nu lanserar Thermotech ett nytt uppgraderat sortiment av golvvärmefördelare, skåp och shuntar som tar golvvärmeinstallationen till en ny nivå. Tillsammans ger produkterna en smidig och kompatibel systemlösning. Närmare presentationer av varje produkt kommer löpande under hösten.

Produktnyhet September 2019 - Sortimentväska

Nu finns en smidig sortimentväska för förvaring av kopplingar och andra tillbehör ur Thermotechs golvvärme- och rörsystemsortiment. Väskan finns i två varianter, en tom väska och en färdigfylld med utvalt sortiment.

Produktnyhet Augusti 2019 - Uppgraderad golvvärmeshunt TMix XS

Vår minsta shunt TMix XS är uppgraderad för enklare installation och bättre funktion. Shunt TMix® XS är ett komplett monterat och kompakt shuntpaket avsett för små ytor, som exempelvis badrum eller hall. Den går även att få med elpatron och sommar/vinteromkoppling för komfortvärme året runt. För enklast möjliga installation beställs shunten färdigmonterad i skåp.

Produktnyhet - Tunn och diskret golvvärmetermostat med display

Nu kompletterar Thermotech sitt sortimentet av trådbundna rumstermostater med en displaytermostat i samma tunna och diskreta design som termostaten med vred. Den har intelligent styrning inbyggd, för optimerad drift vilket ger ett jämnt och behagligt inomhusklimat med bästa möjliga energieffektivitet.

Produktnyhet - Elpanna Kompakt Februari 2019

​Thermotech Elpanna Kompakt är en liten och kompakt elpanna för snabb och enkel installation inomhus. Den finns i tre storlekar - 4,5 / 6 / 9 kW och är lämplig för medelstora objekt så som garage, fritidshus, uterum och villor från ca 90 - 180 kvm.

Thermotech söker teknisk innesäljare till Örebro

Thermotech söker just nu förstärkning i form av en teknisk innesäljare till vårt Thermotech Center i Örebro. Vi erbjuder ett arbete med stort kundfokus och söker en person som trivs med att vara en del av hela kedjan, från offert och projektering till leverans.

Thermotech söker Teknisk innesäljare till Växjö

Thermotech söker just nu förstärkning i form av en teknisk innesäljare till vårt Thermotech Center i Växjö. Vi erbjuder ett arbete med stort kundfokus och söker en person som trivs med att vara en del av hela kedjan, från offert och projektering till leverans.

Thermotech söker Utvecklingsingenjör

​Vi söker en Utvecklingsingenjör med analytisk förmåga till vår produktutvecklingsavdelning. Vi tror att omtanke, delaktighet, samarbete och frihet i kombination med ansvar ger engagerade medarbetare och att det är nyckeln till hållbar framgång. Delar du vårt synsätt? Välkommen med din ansökan.

Produktnyhet Oktober 2018 - Ny modell av vattenutkastarskåp

Nu finns en uppgraderad modell av Thermotech MultiSystem vattenutkastarskåp. Ett komplett skåp för vattenutkastare tillverkat helt i pulverlackerad plåt med läckageindikering och sprutskydd av genomskinlig plast. Levereras med två monterade rörgenomföringar.

Produktnyhet September 2018 - Vattenmätarskåp med inbyggd vattenfelsbrytare

Vattenfelsbrytare minskar avsevärt risken för stora vattenskador. I Norge finns redan krav på att vattenfelsbrytare ska installeras vid nyproduktion och efterfrågan ökar ständigt i Sverige. Thermotech lanserar nu prefabricerade vattenmätarskåp med inbyggd vattenfelsbrytare för enkel och säker installation. Skåpet kommer i två varianter - en för villa och en för flerbostadhus med lägenheter.

Thermotechs produktnyheter på Nordbygg 2018

Du hittar Thermotech i monter A15:20 på Nordbygg 2018. Vi kommer visa våra systemlösningar med golvvärme och tappvatten för både små och stora projekt med bl.a. nya prefabskåp för installation av tappvatten, nya komponenter anpassade för snabbtätning till tappvattenfördelare, nya montagedetaljer, kopplingar och ventiler för stam och stråk, markvärme och Thermotech MultiLevel® i flerbostadshus.

Thermotech söker Teknisk innesäljare med placering i Malmö eller Växjö

Vi söker en Teknisk innesäljare som hjälper våra kunder ​med skräddarsydda lösningar och leverans.Vi tror att delaktighet, samarbete, frihet och ansvar ger engagerade medarbetare och att det är nyckeln till hållbar framgång. Delar du vårt synsätt? Välkommen med din ansökan.

Produktinformation Maj 2017 - Värmeskärare

För att underlätta vid förläggning av Thermotech golvvärme- och rörsystem (MultiSystem™) har en 90W värmeskärare tagits in i sortimentet. Värmeskäraren är ett elektriskt verktyg avsett för att göra egna spår för rör i flytande golv av cellplast, samt förläggning av matarledningar för golvvärme och tappvatten i isolering.

Produktnyhet Mars 2017 - Y-koppling för dubbla utgångar

Thermotech har nu kompletterat sitt golvvärmesortiment med en Y-koppling. Kopplingen är lämplig att använda med t. ex. Thermotech shunt TMix® XS när man önskar två utgångar från en och samma koppling.

Produktnyhet Februari 2017 - Uppgraderat ställdon för golvvärme

Från februari 2017 byter Thermotech till ett uppgraderat ställdon med tydligare indikering och enklare öppningsfunktion. Thermotechs ställdon är termoelektriskt och används för on/off-styrning av vattenflödet i ventilerna. Det finns i två versioner - 24V eller 230V.

Thermotech söker ekonomichef med placering i Umeå

Vi söker dig som är en erfaren ekonom för att driva och utveckla vår ekonomifunktion i samarbete med ledningen och resten av verksamheten. Vi tror att du idag arbetar som ekonomichef eller business controller i en affärs- och verksamhetsnära roll. Vi erbjuder ett stimulerande och varierande arbete i ett växande och innovativt företag med högt tempo.

Thermotech finns i MagiCloud

Flera av Thermotechs produkter finns nu tillgängliga i MagiCloud som är Europas största produktkatalog online för el och VVS. Den innehåller över 1 miljon produkter från ledande tillverkare över hela världen. Produkter visualiseras som datarika 3D-modeller, med exakta mått och omfattande tekniska data för full BIM-användning.

Thermotech söker Regional försäljningschef Syd

Vi söker just nu en erfaren ledare för att stötta och utveckla våra engagerade säljteam i södra Sverge. Teamen jobbar, med fokus på kundens bästa, för goda resultat i sina regioner. Teamen består av både nya och erfarna säljare. Vi erbjuder ett stimulerande arbete i ett växande och innovativt företag med högt tempo.

Thermotech söker Teknisk säljsupport i Umeå

Vi söker just nu en teknisk säljsupport till vårt kontor i Umeå. Vi erbjuder ett serviceinriktat arbete i ett växande och innovativt företag med högt tempo. Du blir en i vårt kompetenta team på säljsupport och kommer arbeta nära alla våra regionala kontor och stödja dem med service och teknisk rådgivning till kunderna.

Thermotech söker Utesäljare i Luleå, Uppsala och Göteborg

Vi söker just nu utesäljare i tre av våra regioner. Vi erbjuder ett utmanande arbete i ett växande och innovativt företag med högt tempo. Du kommer vidareutveckla vår försäljning och och arbeta nära ditt team i regionen. Vi tror att delaktighet, samarbete, frihet och ansvar ger engagerade medarbetare och att det är nyckeln till hållbar framgång. Delar du vårt synsätt? Välkommen med din ansökan.

Thermotech söker Tekniska innesäljare i Örebro och Malmö

Vi söker just nu tekniska innesäljare till våra kontor i Örebro och Malmö. Vi erbjuder ett kundfokuserat arbete i ett växande och innovativt företag med högt tempo. Du blir en i vårt ambitiösa team på orten. Vi tror att delaktighet, samarbete, frihet och ansvar ger engagerade medarbetare och att det är nyckeln till hållbar framgång. Delar du vårt synsätt? Välkommen med din ansökan.

Produktnyhet Maj 2016 - Två-delad konsol till tappvattenfördelare

Thermotech sortiment för rörsystem (MultiSystem) utökas med en två-delad konsol som gör montering av tappvattenfördelaren i skåpet mer flexibel. Vidare levererar företaget nu samtliga tappvattenskåp med förmonterade konsoler för att underlätta installationen.

Thermotech på Nordbygg 2016

Den 5-8 april 2016 ställer Thermotech ut på Nordbygg. Företaget visar bland annat nyheter inom sortimentet för rörsystem och ett helt unikt byggkoncept för vattenburen golvvärme i flerbostadshus. Fokus är på skräddarsydda systemlösningar där allt från projektering och beräkning till produkter, märkning och packning kan anpassas efter kundens behov med kort ledtid och även i små serier.

Produktnyhet Januari 2016 - Montagesystem för Thermotech MultiSystem

Thermotech utökar sitt sortiment för rörsystem, MultiSystem™ , med ett montagesystem. Systemet består av montagedetaljer vilka möjliggör montage av rör på vägg, tak och golv. Kompletteringen av montagesystemet innebär att leveranserna av rörsystem nu kan skräddarsys i ännu större utsträckning och kunden erbjuds helhetslösningar med kompletta leveranser direkt ut på arbetsplatsen.

Thermotech söker en affärsfokuserad teknisk innesäljare till Växjö

Vi vill öka tillgängligheten för våra kunder i området Småland, Blekinge och Halland och vill därför utöka personalstyrkan med en teknisk innesäljare. En tjänst för dig som trivs att arbeta med frihet under ansvar och känner dig motiverad av att kombinera ett tekniskt kunnande med hög kundservice. Din ansökan vill vi ha snarast möjligt, dock senast den 24 januari.

Produktnyhet november - 32 mm skåpgenomföring till tappvattenskåp

Thermotech utökar MultiSystem™-sortimentet med en skåpgenomföring som gör det möjligt att ansluta 32 mm rör (skyddsrör 42 mm) till våra fördelarskåp för tappvatteninstallationer.

Produktnyhet September - Shunt TMix XS i skåp

Thermotech TMix XS i skåp är en kompakt shunt färdigmonterad i skåp. Den är anpassad för inkoppling av en slinga och är lämplig för små ytor som badrum och hall. TMix XS i skåp kan beställas i två olika utföranden beroende på vilken typ av styrning som önskas. Shunten levereras komplett monterad i ett läckagesäkert skåp vilket möjliggör en enkel och säker installation.

Produktnyhet Augusti: Anpassningsbar trådlös golvvärmetermostat XCR A

Nu finns vår anpassningsbara rumstermostat i XC-serien även i en trådlös version. XC står för ”Exchangeable Comfort”. Vi tror nämligen att bostadsägaren oftast inte vill att en rumstermostat ska synas och ta plats i hemmiljön. Den har därför en tunn och diskret design. Vi har också försett termostaten med en transparent front så att bostadsägaren kan anpassa den efter eget tycke och smak.

Produktnyhet April 2015 : MultiLevel - golvvärme i flervåningshus

Det vanligaste sättet att tillföra värme i flervåningshus är via vattenburna radiatorer med individuella termostater. Systemet är mer eller mindre standard idag, men varför inte använda vattenburen golvvärme i flervåningshus? Thermotech MultiLevel™ är vårt koncept för vattenburen golvvärme i flervåningshus, noggrant framarbetat och testat i samarbete med forskare och andra externa parter.