seo standard

Kontakt

Återförsäljare

Var kan jag köpa Thermotechs produkter?

Vi har ett stort antal återförsäljare över hela landet som säljer och installerar vår golvvärme och övriga system.

Vi säljer inte vår golvvärme eller andra produkter direkt till privatperson, utan endast via professionella installatörer.

Installation av golvvärme kräver kunskap och vi ser stora fördelar med att säkerställa kvalitet och funktion genom att dra nytta av rörinstallatörens kompetens, för bostadsägarens komfort och trygghet.

Som privatperson
Börja med att ta kontakt med den rörinstallatör du brukar anlita.
Om de inte redan är återförsäljare av Thermotechs produkter så hjälper vi dig gärna att ta kontakt med dem.

Thermotech har även avtal med följande installatörskedjor:

Har du ingen lämplig installatör så kontaktar du det Thermotech Center  som finns närmast dig så hjälper vi dig gärna med förslag på lämplig återförsäljare.

Som återförsäljare
Vi säljer vår golvvärme och övriga system via återförsäljare som exempelvis rörinstallatörer, husfabrikanter och grundtillverkare.

Vi har ingen försäljning via grossist. Vi hoppar över grossistledet, både för vår egen skull och kundernas. Vi säljer istället direkt till professionella kunder som har nytta av vår höga service och skräddarsydda lösningar.

Med en nära kontakt mellan oss och kunden blir det enklare och roligare att ge personlig service och vi kan jobba aktivt med att öka vår kunskap om kundens behov. Vi kan också stödja med relevanta tjänster, som ritning och projektering, och en hög servicenivå. 

Är du intresserad av att bli återförsäljare av Thermotechs produkter är du välkommen att kontakta det Thermotech Center som finns närmast dig.

Thermotech ThermoSystem™ - vattenburen golvvärme som är enkel att installera och trygg att äga

Vi är experter på vattenburen golvvärme och vårt golvvärmesystem är ett av marknadens mest lättinstallerade.Med vårt breda golvvärmesortiment kan vi erbjuda dig en trygg och effektiv lösning oavsett hustyp, storlek, underlag och värmekälla.Har du frågor hjälper vi dig gärna. Vår målsättning är att alltid ge dig en personlig och bra service!