seo standard

Kontakt

Fördelare

Fördelare för rörsystem med unik skarvteknik som ger en smidig installation.

Thermotech fördelare för rörsystem (MultiSystem™) är tillverkad i avzinkningshärdad mässing. Den finns i flera storlekar, samt med eller utan integrerade avstängningsventiler.

MultiSystem™ fördelaren är utrustad med en unik skarvteknik och o-ringstätningar som gör att delarna inte behöver tätas med lin eller lim. Det innebär också att man, vid seriekoppling av flera fördelare, kan vända fördelarnas anslutningar åt olika håll utan risk för läckage. Fördelaren har Eurokonus G15 gängor.

Stabilt och säkert montage av fördelaren
MultiSystem™ fördelaren monteras på en stabil konsol i galvaniserad plåt. Thermotech levererar nu samtliga Multi fördelarskåp för tappvatten med förmonterade konsoler, hel eller delad konsol enligt kundens önskemål. Konsolerna kan även beställas som tillbehör.

För en smidig och säker installation rekommenderar vi även att fördelaren monteras in i vårt MultiSystem™ fördelarskåp med rörfixtur och läckageindikering. Skåpet är testat och godkänt enligt Nordtest NT VVS 129.

Tillbehör till MultiSystem™ fördelare
I sortimentet för Thermotech rörsystem finns tillbehör till MultiSystem™ fördelaren, så som kulventiler, konsoler och proppar.

Kulventiler, huv och proppar är tillverkade i avzinkningshärdad mässing.

Sortiment