seo standard

Kontakt

ThermoSystem™ Prefab Basic Control

ThermoSystem™ Prefab Basic Control är ett läckagesäkert fördelarskåp som levereras med golvvärmefördelare eller Integral, kopplingar och regleringsutrustning monterat och färdigt för installation.

I skåpet sitter även trådbunden eller trådlös basenhet samt ställdon förmonterade och inställda enligt projekteringsunderlaget. Ställdonen och slingutgångarna är uppmärkta för respektive rum vid leverans. Vi bygger skåpet enligt kundens önskemål och levererar skåpet färdigt att anslutas mot matarledningsrören.

Fördelarskåpet finns i tre storlekar (540, 740 och 940 mm bredd) och är tillverkat av galvaniserad plåt. Bottentråget i plast kan enkelt demonteras och fungera som rörfixtur vid installation av golvvärme, t. ex. vid platta på mark. ThermoSystem™ Prefab Basic Control kan även levereras med plåtrygg och rörfixtur samt front med lucka, en enkel och smidig lösning för en snygg installation.

Thermotech golvvärmefördelare och Integral finns från 2 till 12 resp. 2 till 10 slingor. De är tillverkade i rostfritt stål, har låg vikt och stilren design vilket möjliggör en enklare och snyggare installation.

Golvvärmeritning och beräkning bifogas i en plastficka monterad på frontens insida.

Vid beställning av ThermoSystem™ Prefab Basic Control kan följande val göras:

  • Antal golvvärmeslingor
  • Anslutning mot matarledningsrör kan placeras på höger eller vänster sida.
  • Golvvärmefördelaren kan även förberedas för dragning uppåt, nedåt eller genom sidorna.
  • Dimension på slingutgångar: klämringskopplingar 12, 16, 17 eller 20 mm, presskopplingar 16, 17 eller 20 mm, push-kopplingar 8 mm
  • Dimension på matarledningsanslutningar: klämringskopplingar 25 eller 32 mm, presskopplingar 26 eller 32 mm
  • Komplett skåp eller golvvärmefördelare monterad på plåtrygg med rörfixtur och front med lucka
  • Regleringsalternativ för Integral: Manuell, Konstant, Motor eller Klima
  • Trådbunden eller trådlös basenhet
Prefab Basic Control

Sortiment