seo standard

Kontakt

MultiSystem™ Prefab Flow

Ett läckagesäkert tappvattenskåp med fördelarstavar och kopplingar för tappvatten, förberett för flödesmätning av varmt och kallt vatten i flerbostadshus.

MultiSystem™ Prefab Flow leveraras monterat och klart för installation, förberett för flödesmätning av varmt och kallt vatten i flerbostadshus. Vi bygger skåpet enligt kundens önskemål och levererar skåpet färdigt att anslutas mot matarledningsrören.

Thermotech MultiSystem™ fördelare är tillverkad i avzinkningshärdad mässing. Den finns i två storlekar, samt med eller utan integrerade avstängningsventiler.

Matningarna (KV och VV) kan förläggas på vardera sida i skåpet (c/c 460 mm) eller ihop på höger sida i skåpet (c/c 60 mm). Matning för KV är placerat till höger i skåpet och matning för VV är placerat till vänster. Skåpet medger genomgående matning, matning genom höger sidovägg och nedåtriktade matningar.

Max antal utgångar för kallvatten är 7 st och varmvatten 6 st. Gummigenomföringarna för matningarna klarar upp till 54 mm storlek på skyddsrör.

Skåpet levereras komplett monterat med passbitar avsedda att bytas mot vattenmätare med längd 110 mm och gänga 3/4" plantätning.

MultiSystem™ Prefab Flow skåpet finns i två grundmodeller som kan kompletteras med ett VVC-paket för anslutning till VVC-krets i sista skåpet. Skåpen kan utrustas med klämrings- eller presskopplingar.

Skåpet kan utrustas med två olika typer av ramar, för reglad gipsvägg eller för gjuten vägg.

Det finns även ett stativ som tillbehör. Det skruvas enkelt med medföljande skruvar till skåpets sidor och ger en stabil infästning av skåpet. Stativet kan även justeras i höjdled och hål i fötterna medger skruvning mot underlaget.

Vid beställning av MultiSystem™ Prefab Flow kan följande val göras:

  • Antal anslutningar för varmvatten och kallvatten.
  • Anslutning mot matarledningsrör kan placeras på höger eller vänster sida. De kan även förberedas för dragning uppåt, nedåt, genom sidorna eller genomgående.
  • Fördelarens anslutningar kan riktas uppåt eller nedåt.
  • Fördelare med eller utan avstängningsventiler för varje anslutning.
  • Dimension på anslutningar: klämringskopplingar 15, 16, 18 eller 20 mm, presskopplingar 16 eller 20 mm.
  • Dimension på matarledningsanslutningar: klämringskopplingar 16, 18, 20 eller 26 mm, presskopplingar 20 eller 26 mm.
  • Skåpet kan förberedas för anslutning till VVC-krets
  • Skåpet kan förberedas för anslutning mot värmepump för varmvattenproduktion 
Prefab Flow

Sortiment