seo standard

Kontakt

MultiSystem™ Prefab Energy

MultiSystem™ Prefab Energy är ett läckagesäkert tappvattenskåp med fördelarstavar och kopplingar för tappvatten, förberett för energimätning.

Skåpet levereras monterat och klart för installation och är förberett för energimätning, lämpligt för t.ex. individuell mätning i lägenhet. Vi bygger skåpet enligt kundens önskemål och levererar skåpet färdigt att anslutas mot matarledningsrören.

Fördelarskåpet finns i två storlekar (540 och 690 mm) och är tillverkat av galvaniserad plåt. Bottentråget i plast kan enkelt demonteras och fungera som rörfixtur vid installationen.

Skåpet levereras med monterad passbitar anpassade för energimätare med längd 130 mm och 1” gänga. Mätaren monteras i returstaven och givaren för tilloppstemperatur monteras i tilloppsstaven.

Thermotech MultiSystem™ fördelare är tillverkad i avzinkningshärdad mässing. Den finns i två storlekar, samt med eller utan integrerade avstängningsventiler. 

Vid beställning av MultiSystem™ Prefab Energy kan följande val göras:

  • Antal anslutningar för varmvatten och kallvatten.
  • Anslutning mot matarledningsrör kan placeras på höger eller vänster sida. De kan även förberedas för dragning uppåt, nedåt, genom sidorna eller genomgående.
  • Fördelarens anslutningar kan riktas uppåt eller nedåt.
  • Fördelare med eller utan avstängningsventiler för varje anslutning.
  • Dimension på anslutningar: klämringskopplingar 15, 16, 18 eller 20 mm, presskopplingar 16 eller 20 mm.
  • Dimension på matarledningsanslutningar: klämringskopplingar 16, 18, 20 eller 26 mm, presskopplingar 20 eller 26 mm.

Sortiment