seo standard

Kontakt

MultiSystem™ Prefab för tappvatten

Prefab är vårt koncept med färdigmonterade tappvatten- och radiatorskåp med möjlighet till energi- eller vattenmätning.

Vi har ett brett och mycket kostnadseffektivt standardutbud. Dessutom kan vi leverera speciallösningar när det behövs. Skåpen levereras snyggt och komplett monterade efter kundens önskemål. De är klara för installation.

Tappvattenfördelaren är utrustad med Thermotechs unika snabbtätning, en skarvteknik och o-ringstätningar som gör att delarna inte behöver tätas med lin eller lim. Det innebär också att
man, vid seriekoppling av flera fördelare, kan vända fördelarnas anslutningar åt olika håll utan risk för läckage. Fördelaren har utgångar med G15 gängor. I sortimentet finns tillbehör till MultiSystem™ fördelaren, så som kulventiler, konsoler och proppar. Alla komponenter för tappvatten är tillverkade i avzinkningshärdad mässing.

Tappvattenskåpet finns i standardutförande samt anpassat för isolerade rör, energi- eller vattenmätning. Täckskivor av genomskinlig plast medföljer. Rörgenomföringar är monterade vid leverans. Skåpet är förberett för enkel montering med stativ. Läckageindikering ansluts via utgång i skåpets botten. Täckbricka för utlopp av skvallerrör genom vägg medföljer. Ram och lucka beställs separat.

Thermotech MultiSystem™ Prefab kan levereras packat och uppmärkt i färdiga mängder för varje objekt, t.ex. för varje lägenhet i ett flerbostadshus.