seo standard

Kontakt

Prefab

Du behöver inte beställa stora kvantiteter för att beställa färdigmonterade produkter från oss. Med vårt integrerade lager och tillverkning kan vi erbjuda skräddarsydd prefab i både små och stora serier med kort ledtid.

Vi erbjuder också ett mycket kostnadseffektivt standardutbud av färdigmonterade skåp för golvvärme- och tappvatteninstallationer.

ThermoSystem™ Prefab är vårt sortiment för golvvärmeskåp och MultiSystem™ Prefab heter vårt sortiment för tappvatten- och radiatorskåp.

Prefabskåpen är komplett monterade och utrustas med mät- och styrutrustning enligt dina önskemål. Vi märker upp din beställning och levererar dit du vill ha den, när du vill ha den.

Vi har ett mycket väl utvecklat sortiment av färdigmonterade skåp för flerbostadshus, med mätning av vattenförbrukning (varmt och kallt vatten). Vi kallar det MultiSystem™ Prefab Flow.  

Med vår flexibla tillverkning är vi experter på speciallösningar, men vi har även ett brett standardsortiment.

Fördelar

  • Färdigmonterade skåp som kan levereras snabbt. Det sparar tid och därmed pengar vid större objekt.
  • Varje skåp märks upp beroende på kundens behov, med t. ex. våningsplan eller lägenhet.
  • Prefabricerade skåp säkerställer en snygg och proffsig installation.
  • Skåpet klarar stora matningsdimensioner (upp till 40 mm rör med 54 mm skyddsrör).

Dokumentation

Ladda ner tekniska anvisningar, sortimentlistor & broschyrer

MultiSystem™ – rörsystem för tappvatten och radiatoranslutningar

Vi levererar alltid utan mellanhänder direkt dit du vill ha det, när du vill ha det.Har du en större eller komplicerat installation av rörystem och önskar få den projekterad, hjälper vi dig.Har du frågor, kontakta oss gärna. Vårt mål är att alltid ge dig en personlig och bra service!