seo standard

Kontakt

Seaside, Åhus

Thermotech levererar MultiSystem™ och golvvärme till ett bostadshus med nio bostadsrätter. Projektet pågår under fram till första kvartalet 2020.

Thermotech levererar: MultiSystem™ och golvvärme.

Byggherre: Willa Nordic AB

Installatör: Newmans VVS AB

Projekttid: Hösten 2018 – Vintern 2020

Om projektet: Thermotech levererar MultiSystem™ och golvvärme till ett bostadshus med nio bostadsrätter precis vid havet, i natursköna Åhus, strax intill Hotel Åhus Seaside. Samtliga lägenheter har stor balkong med hänförande havsutsikt.

Bostadshuset byggs i tre våningar samt en fjärde indragen takvåning. Det blir tre bostadsrätter på vardera våningen, sex av lägenheterna är 101 m2 och tre är 98 m2 stora. Den fjärde indragna takvåningen kommer att innehålla en konferensvåning som kommer att ägas och drivas av hotell Åhus Seaside. Bostadsrättsinnehavarna kan utnyttja service och faciliteter av hotellet efter eget önskemål. Detta kan t ex vara att hotellet är behjälpligt med att hyra ut bostadsrätterna under delar av året då bostadsrättsinnehavaren spenderar sin tid någon annanstans. Det kan också vara att utnyttja städservice eller andra tjänster från hotellet.