seo standard

Kontakt

Teknisk innesäljare Örebro

Vi söker en Teknisk innesäljare som hjälper våra kunder med skräddarsydda lösningar

Vi tror att delaktighet, samarbete, frihet och ansvar ger engagerade medarbetare och att det är nyckeln till hållbar framgång. Delar du vårt synsätt? Välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett arbete med stort kundfokus i ett växande och innovativt företag. Vi söker dig som trivs med att vara en del av hela kedjan där arbetsuppgifterna är allt från ritning och dimensionering av våra systemlösningar till uttag av materialspecifikationer, framtagning av orderunderlag och leveransbevakning. Teamet planerar och genomför tillsammans marknadsaktiviteter i regionen.

Egenskaper
Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och motiveras av att ge bra service. Du är engagerad i ditt arbete, tänker affärsmässigt och har ett strukturerat arbetssätt.

Utbildning och erfarenhet
För att lyckas med ditt arbete hos oss bör du ha teknisk utbildning på lägst gymnasienivå och arbetslivserfarenhet från VVS- eller byggbranschen. Har du dessutom erfarenhet av försäljning och kundservice är det en fördel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att upparbeta god kunskap kring våra produkter och tjänster.

Du har god datorvana, talar flytande svenska och god engelska samt har körkort. Har du kunskaper i CAD och administrativa program är det meriterande.

Ansökan
Tjänsten är en provanställning som är tänkt att utmynna i en tillsvidareanställning. Den innefattar heltid med fyrtio (40) timmars veckoarbetstid. Vi tillämpar månadslön och är anslutna till tjänstemannaavtal mellan Svensk Handel och Unionen. Placeringsort: Örebro

Rekrytering sker löpande varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 15 mars. Skicka din ansökan med personligt brev och CV till försäljningschef Thomas Gustafsson, thomas.gustafsson@thermotech.se

För mer information om tjänsten kontakta:
Gustav Enqvist, Regionchef Örebro, tel 070-109 85 16       

Utskriftsvänlig version

Teknisk innesäljare_Örebro_1901

                                    

Thermotech Scandinavia AB är en marknadsledande utvecklare, tillverkare och leverantör av kundanpassade värme- och rörsystem. Vi säljer systemlösningar direkt till professionella kunder som har nytta av vår höga service och våra skräddarsydda lösningar. Våra ca 80 medarbetare finns på vår fabrik i Sollefteå, huvudkontoret i Umeå samt på våra åtta Thermotech Center i Sverige och dotterbolagen i Finland och Ryssland. Vi är en brokig skara människor som alla brinner för kundens bästa och delar visionen ”att förenkla våra kunders vardag”. Vår värdegrund bygger på att visa omtanke mot varandra, samhälle och miljö samt våra kunder och det utgör grunden i vår strävan mot visionen och en hållbar framgång. 2017 omsatte vi 166 MSEK och vi har en ambitiös och expansiv 5-årsplan framför oss.