seo standard

Kontakt

Trådlös rumsreglering

Rumsreglering Exchangeable Comfort Radio system™  är ett trådlöst reglersystem anpassat för att uppnå bästa funktion, komfort och driftsekonomi.

I sortimentet ingår rumstermostater, basenheter i tre olika storlekar (ICR 1, ICR 6 och ICR 8), 24V eller 230V ställdon.

PI-reglerteknik med börvärdesbegränsning och funktionerna nattsänkning och ventilmotionering är standard. PI-reglering säkerställer en jämn reglering av rumstemperaturen. Det leder till bättre komfort och energibesparing i jämförelse med traditionell reglerteknik (på/av -reglering).

Rumstermostater
XCR A - Rumstermostaten har en tunn och diskret design för att synas så lite som möjligt. Den finns i vitt utförande och levereras med en transparent front. Det finns möjlighet att aktivera frysskyddsläge med extern styrning. Vid behov kan termostaten utrustas med ett lock för offentliga lokaler.

Bostadsägaren kan enkelt anpassa termostaten till sin hemmamiljö genom att byta inlägget bakom den transparenta fronten. Man kan till exempel välja att dölja termostaten med ett inlägg med samma mönster som bakomliggande tapet. Eller så låter man den sticka ut genom att t.ex. plocka upp en accentfärg som finns i rummet.

ICR D  -Önskas en trådlös rumstermostat med digital display erbjuds ICR D i vitt eller svart. Den har givare för lufttemperatur samt funktion för ECO-läge och frysskydd (underhållsvärme).

Basenheter till trådlös rumsreglering
ICR1 - Den trådlösa basenheten ICR1 är en 230V mottagare för anslutning av 1 trådlös termostat. Den har ett potentialfritt relä för max 5 ställdon.

ICR6/ICR8 - De trådlösa basenheterna ICR6 och ICR8 är kompletta trådlösa basenheter med PI-reglerteknik. De har inbyggd 24 V transformator för inkoppling av upp till 12 ställdon och anslutning av maximalt 6 respektive 8 trådlösa termostater. Dessa basenheter har pumpstyrning och motionering av cirkulationspump som standard.

En DIN-skena på vilken basenheterna kan monteras medföljer fördelaren.

Ställdon
Termoelektriskt ställdon (24V eller 230V) för ON/OFF-styrning.

Bildkälla:
Tapet från Boråstapeters kollektion Mineral, artikelnr 4224

 

 

Rumstermostat XC

Sortiment