seo standard

Kontakt

Golvvärme på sommaren

Vill du ha varma golv med vattenburen golvvärme även på sommaren?
Shunt TMix® XS kan kompletteras med en 350W elpatron som upprätthåller en komfortabel golvtemperatur på klinkerbelagda golvytor, upp till maximalt 12 m2 (29W/m2), under de delar av året när den primära värmekällan är avstängd. 

Även redan installerade TMix® XS shuntar kan enkelt kompletteras med elpatronpaket.

Shunt TMix® XS är en kompakt shunt avsedd för små ytor som badrum och hall (max yta 12 m2). Utrustad med en 350 W elpatron ger den en komfortabel golvtemperatur på golvytan även när den primära värmekällan är avstängd, vanligtvis på sommaren.

Shunt TMix® XS med elpatron är avsedd för klinkergolv och upprätthåller en medeltemperatur på golvet av 25°C (± 1,5°C)*. Elpatronen aktiveras då framledningstemperaturen från shunten understiger 25°C, exempelvis om fjärrvärmen eller bergvärmepumpen stängs av. 

För bästa komfort används den version av shunt TMix® XS som har trådlös reglering och funktion för enkel omkoppling mellan sommar- och vinterdrift.

Vid nybyggnation eller renovering

Artikelnr  
51043 Paket med shunt TMix® XS, trådlös termostat och basenhet, 350W elpatron och sommar- och vinteromkoppling färdigmonterad i skåp

Komplettera befintlig shunt
Har du redan en shunt TMix® XS installerad och önskar komplettera med möjligheten till varma golv sommartid, så går alldeles utmärkt.

Artikelnr  
51723 Paket med elpatron 350W och säkerhetsventil 4 bar
67441-1 Omkopplingspaket för sommar- och vinterdrift