seo standard

Kontakt

Fördelarskåp inbyggt

Thermotechs inbyggda fördelarskåp har flexibel konstruktion för samtliga storlekar av golvvärmefördelare och Integraler.

Thermotech fördelarskåp för inbyggnad finns i bredderna 540, 740 och 940 mm och passar samtliga storlekar av våra golvvärmfördelare och Integraler. Fördelarskåpets rygg och sidor består av galvaniserad plåt som ger stabilitet.

Fördelarskåpets modulära och genomtänkta konstruktion möjliggör en flexibel montering och ger en enkel och snygg installation. Skåpet kan beställas monterat och klart för installation eller som delar för montering allt eftersom installationen fortskrider.

I plåtryggen finns utskurna handtag som underlättar förflyttning av skåpet. Ryggen är förberedd för infästning på vägg, armeringsjärn eller takjärn under installationstiden. I skåpsidorna finns förstansade hål för matarledningsrör när matningen till golvvärmefördelaren kommer från sidan.

Rörfixtur ger vattensäkert fördelarskåp
I botten av fördelarskåpet monteras en rörfixtur i plast som fixerar rören vid installation och fungerar som läckageindikering. För att underlätta och få en prydlig installation bör golvvärmerören dras genom rörfixturen allt eftersom golvvärmeslingorna läggs.

 

Front med lucka
Fronten med lucka kan antingen monteras på det inbyggda skåpet eller direkt i väggen utan skåp.

Fördelarskåp inbyggt

Sortiment